Helyi közélet

2014.10.17. 09:35

Temetői sírokat lopott meg a gyanúsan viselkedő férfi

Debrecen - Egy férfi a megalapozott gyanú szerint a debreceni temetőben a sírokról akarta ellopni a díszeket.

Debrecen - Egy férfi a megalapozott gyanú szerint a debreceni temetőben a sírokról akarta ellopni a díszeket.A rendelkezésre álló adatok szerint egy biztonsági őr 2014. október 16-án 11 óra 30 perc körüli időben telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy visszatart egy gyanúsan viselkedő férfit, akinél megrongált sírdíszek vannak.

A járőrök a temetőben adatgyűjtést hajtottak végre és megtalálták a megrongált sírokat. A gyanú szerint B. László két sírról is bronz díszeket tört le, majd azokat szatyrába tette és távozni készült, amikor az őr észrevette. A 36 éves férfit a rendőrök elfogták és a városi rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a helyi lakossal szemben.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában