Helyi közélet

2014.10.09. 18:41

Önkormányzati választás 2014 - Egyetlen képviselő is sokat tehet

Debrecen - Legalább egy-egy mandátum a megyei és a debreceni közgyűlésben; ezt tartaná kívánatos eredménynek az LMP Hajdú-Biharban – mondta Sallai Róbert Benedek, a párt országgyűlési képviselője, vidékpolitikusa csütörtökön, debreceni sajtótájékoztatóján.

Debrecen - Legalább egy-egy mandátum a megyei és a debreceni közgyűlésben; ezt tartaná kívánatos eredménynek az LMP Hajdú-Biharban – mondta Sallai Róbert Benedek, a párt országgyűlési képviselője, vidékpolitikusa csütörtökön, debreceni sajtótájékoztatóján. Arra buzdítva, hogy a választók szavazzanak jelöltjeikre, hangsúlyozta: egyetlen képviselő is sokat tud tenni a mutyik elkerülése érdekében, ahogyan ezt a 2010 óta az önkormányzatokban tevékenykedő LMP-s politikusok példája mutatja. Gyakran csak ők képviselik a józan észt a testületben, és ők azok, akik felhívják a nyilvánosság figyelmét a problémákra és visszaélésekre – hangoztatta Sallai Róbert Benedek. Úgy véli, javításra szorul az eszmeisége is az önkormányzatoknak, melyek mostanra kádertemetőkké és a kormány kifizető helyeivé váltak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában