Helyi közélet

2014.09.18. 14:47

Önkormányzat 2014: Ki hoz akkor többet a városoknak?

Hajdú-Bihar - Számháborút indított el Csige Tamás, Hajdúdorog polgármestere (MSZP), amikor félretájékoztatta az embereket az elmúlt négy év pályázati eredményeiről, s úgy mondta Dorogra több forrás érkezett, mint a környező településekre - vezette be Kiss Attila (Fidesz-KDNP), Hajdúböszörmény polgármestere azt a sajtótájékoztatót, amit polgármestertársaival tartott csütörtökön.

Hajdú-Bihar - Számháborút indított el Csige Tamás, Hajdúdorog polgármestere (MSZP), amikor félretájékoztatta az embereket az elmúlt négy év pályázati eredményeiről, s úgy mondta Dorogra több forrás érkezett, mint a környező településekre - vezette be Kiss Attila (Fidesz-KDNP), Hajdúböszörmény polgármestere azt a sajtótájékoztatót, amit polgármestertársaival tartott csütörtökön. A fejlesztések mindig egy közösség munkájának eredményei, amit nem szabadna felhasználnunk kampánycélokra - emelte ki dr. Tiba István (Fidesz-KDNP), Balmazújváros polgármestere, majd ismertette az általuk összesített adatokat (tényboxban szerepel). A számokból kiderül, hogy lakosonként mindhárom településre több forrás jutott, mint a Csige Tamás által Hajdúdorogra vetített fejenkénti 115 ezer forint. Szólláth Tibor (Fidesz-KDNP), Hajdúnánás polgármestere kiemelte, a legfontosabb, hogy a településeken élők mit éreznek, mert önmagukhoz mérten valamennyi helység fejlődése jelentős.

HBN


Város, összes érkezett uniós forrás, 1 főre levetítve:

Hajdúnánás: 2389796055 Ft., 1 főre: 136575 Ft.

Hajdúböszörmény: 6096149512 Ft.,1 főre: 191745 Ft.

Balmazújváros: 3767719000 Ft., 1 főre: 210346

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában