Helyi közélet

2014.07.25. 10:50

Szökött, majd lopott - Rendőrségi hírek a megyéből

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 19 személyt fogtak el, akik közül 9 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő elfogatóparancs alapján, 9 személyt pedig az ország területén történő jogellenes tartózkodás miatt.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 19 személyt fogtak el, akik közül 9 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő elfogatóparancs alapján, 9 személyt pedig az ország területén történő jogellenes tartózkodás miatt. Az egyenruhások 18 személyt állítottak elő, ebből 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendőrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A rendőrök 2014. július 24-én 15 óra 10 perc körüli időben, Debrecenben a Kossuth utcán intézkedés alá vontak egy 17 éves fiút. Az egyenruhások az igazoltatás során megállapították, hogy a fiatalkorút a Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság pedig eltűnés miatt körözi. A járőrök a berettyóújfalui lakost előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd átvitték az elhelyezésére kijelölt gyermekotthonba.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -


Hajdúnánás, Hajdúhadház - A nyomozók elfogták azt a hajdúhadházi fiút, aki Hajdúnánáson ellopott egy kerékpárt. A hajdúnánási és hajdúhadházi rendőrök együttműködésének köszönhetően a sértett két órán belül visszakapta az eltulajdonított kerékpárját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában