Helyi közélet

2014.07.10. 18:38

A felelősség az önkormányzaté

Debrecen - Megtéríti-e az önkormányzat Antal Péter több mint százmilliós kárát, amennyiben szükséges? – tette fel a kérdést Varga Zoltán önkormányzati képviselő szerdai sajtótájékoztatóján.

Debrecen - Megtéríti-e az önkormányzat Antal Péter több mint százmilliós kárát, amennyiben szükséges? – tette fel a kérdést Varga Zoltán önkormányzati képviselő szerdai sajtótájékoztatóján. A DK-s politikus arra gyanakszik, hogy a felelősségre vonástól és a kártérítés terhétől igyekszik megmenekülni a városvezetés azzal, hogy megszünteti a MODEM Modern Debreceni Művészeti Közhasznú Nonprofit Kft.–t, amelynek alig két hete ingyenes használatba kívánta adnia a Modem épületét.

Mivel a haszonkölcsön szerződés a képek tulajdonosa és az önkormányzat között jött létre, a Modem bármilyen módon történő megszüntetése nem érinti a szerződésben vállalt kötelezettségeket – reagált Balázs Ákos a Fidesz–KDNP frakcióvezetője.

- HBN -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában