Helyi közélet

2014.06.28. 11:02

Videó: Két kábítószer terjesztőt fogtak el egy nap

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai két kábítószer terjesztőt fogtak el egy nap.

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai két kábítószer terjesztőt fogtak el egy nap.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2014. június 27-én 6 óra 35 perc körüli időben, Debrecenben az Erzsébet utcán elfogtak egy 38 éves helyi lakost, akiről olyan információjuk volt, hogy a város területén kábítószert terjesztett.

A rendőrök a tudomásukra jutott információk alapján 20 percen belül lakásán elfogták a 36 éves M. Oszkárt, aki szintén megalapozottan gyanúsítható kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével.

A férfiaknál tartott házkutatás során kábítószer gyanús anyagokat, - az elsődleges szakértői vélemény alapján - amfetamint és marihuánát, valamint kábítószer terjesztéshez szükséges tárgyakat, eszközöket foglaltak le a nyomozók. S. Zsoltot és társát a rendőrök előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették őket.

A nyomozóhatóság kezdeményezi a két terhelt előzetes letartóztatásának indítványozását.

A Debreceni Rendőrkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály közös akcióban még aznap öt kábítószer fogyasztót is elfogott Debrecenben. A 23 éves G. Richárdot, a 27 éves B. Józsefet, a 29 éves K. Tibort, a 35 éves P. Dávidot és a 36 éves B. Évát a nyomozók kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A kábítószer terjesztőkkel szemben kábítószer-kereskedelem bűntett, az öt fogyasztóval szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendőrkapitányság szakértők bevonásával folytatja az eljárást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában