Helyi közélet

2014.06.24. 16:31

Megjelent az Alumni Magazin

Debrecen - Ötödik számával örvendezteti meg olvasóit az egyetem alumnus közösségének lapja, a félévente megjelenő DEja vu magazin.

Debrecen - Ötödik számával örvendezteti meg olvasóit az egyetem alumnus közösségének lapja, a félévente megjelenő DEja vu magazin.

A nyár beköszöntével nagy örömmel nyújtom át Alumni Magazinunk legújabb, ötödik számát. Az aranyló búzakalász nemcsak a nyár, hanem az aratás idejének hírnöke is, Alumni Közösségünk legifjabb tagjai, a most diplomát szerző fiatalok számára pedig az utolsó nagy próbatétel ideje az Alma Mater falai között. Aki most van túl a megpróbáltatáson, az fellélegzik, akinek emlékeit már az idő jótékonyan formálta, az nosztalgiával gondol a végzés idejére. Szívet melengető érzés, hogy egykori iskolánk mennyi tehetséges és sikeres ember szellemi bölcsője volt, és a fiatal tehetségeket elnézve bizony ma is az! Magazinunk a szokásos tartalommal várja, hogy kézbe vegyék, ezúttal azonban nemcsak olvasnivalót kínál Önöknek, hanem kedvezményt is biztosítunk a címlap hátulján található, kivágható kuponok segítségével.

Továbbra is várjuk észrevételeiket kiadványunkkal kapcsolatban és örömmel fogadjuk javaslataikat az [email protected] e-mail címen vagy postán!

Bízom benne, hogy a Debreceni Egyetem alumni magazinjának új száma ismét hasznos és egyúttal kellemes kikapcsolódást nyújt a család minden tagja számára!

A lap legfrissebb száma elérhető itt.

- Rőfi Mónika -

Debreceni Egyetem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában