Helyi közélet

2014.06.22. 15:22

Bezárták a tanévet Pocsajon

Pocsaj -  A tanév utolsó ünnepségét, a tanévzárót tartották a Pocsaji Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskolában június 21-én.

Pocsaj -  A tanév utolsó ünnepségét, a tanévzárót tartották a Pocsaji Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskolában június 21-én.

Az ünnepségen verssel, dallal köszöntek el a diákok, valamint a pocsaji Szivárvány Mazsorett csoport lépett fel, vezetőjük, Jónásné Bacsó Mónika felkészítésével.

Kiosztották a díjakat

A pocsaji önkormányzat néhány éve – minden tanév végén – díjat adományoz egy pedagógusnak, „Az év pedagógusa” címmel. Idén Kecskés Gyula polgármester Fantoly Anna tanárnőnek adta át az elismeréssel járó díjat.

Molcsán Piroska igazgatónő beszédében beszámolt a 2013/14-es tanévről, tanulmányi eredményekről, Györgyné Ócs Angéla igazgatóhelyettes pedig ismertette a versenyek eredményeit. Kiosztották a jutalomkönyveket, okleveleket, melyeket a gyerekek büszkén fogadtak.

Ajándékcsomagot kapott néhány tanuló a román nyelvű versenyeken való részvételért is, melyet Mazsu Jenőné, a Román Nemzetiségi Önkormányzat elnöke adott át.

Nagyné Kelemen Mónika – tudósító

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában