Helyi közélet

2014.05.16. 08:34

Szerződések a testület előtt

Püspökladány - Olcsóbb lesz a helyi járatú buszközlekedés a városban.

Püspökladány - Olcsóbb lesz a helyi járatú buszközlekedés a városban.A csütörtökön megtartott soron kívüli ülésén döntött a püspökladányi képviselő-testület arról, hogy a korábbi helybeli vállalkozó helyett egy ugyancsak helybeli társaságot bíz meg július elsejétől a menetrend-szerinti helyi közösségi közlekedés működtetésével. A kiírt pályázatra mindössze egy ajánlat érkezett. Az új üzemeltető a menetrendet változatlanul hagyja, ugyanakkor a menetjegy árát 20, a havi diák- és nyugdíjas bérletekét 150 forinttal mérsékli. Az önkormányzat vállalta, hogy az új üzemeltető is igényelhet a várostól évi 3 millió forintot a helyi közösségi közlekedés támogatására.

Ugyancsak döntött a képviselő-testület a Kiss Ferenc utcai bentlakásos otthon felújítás kivitelezőjével való szerződésbontásról. A kivitelező először ez év februárjára vállalta a munkálatok befejezését, majd ezt április 4-ére módosította. A munkálatok azonban mind ez idáig nem fejeződtek be. A szerződésbontás mellett új kiviteli pályázat kiírásáról is szavaztak a képviselők. Minderről Keserű László jegyző tájékoztatta portálunkat.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában