Helyi közélet

2014.05.22. 16:29

Legyen most csak kettő a magyar igazság

Balmazújváros - Orbán Viktor miniszterelnök az EP-választás kapcsán buzdított szavazásra megyénkben.

Balmazújváros - Orbán Viktor miniszterelnök az EP-választás kapcsán buzdított szavazásra megyénkben.A miniszterelnök egy gép, vasból van, mindent ki kell bírnia – hiszik, de olykor neki is szüksége van támogatásra – indokolta Orbán Viktor balmazújvárosi látogatását csütörtökön. Mint folytatta, nem csak az európai parlamenti választások hozták ide, hanem személyesen akart köszönetet mondani "a polgári, nemzeti, keresztény irány meggyőző arányú" győzelméért.

Emellett tapasztalja az országban – mondta -, hogy az emberek nem érzik az EP-választás súlyát.

- Úgy érezhetik, a fontos dolgokat már elvégezték az előző választáskor, mégse vegyék félvállról, vasárnap szavazzanak ismét. Egyrészt kétszer győzni még jobb, most kettő legyen a magyar igazság! Másrészt Brüsszelben is meg lehet akasztani a magyarok ügyét, ezért olyanokat küldjünk oda, akik kiállnak értünk – szólt a művelődési ház előtt álló emberekhez.

Hozzátette, tudja, sok a kifogás az unióval kapcsolatban, ő maga volna az utolsó, aki kampányolna mellette, de ne hallgassunk azokra, akik kilépnének Európa legfejlettebb gazdaságú országait tömörítő közösségből.

HBN-BB


Balmazújváros, 2014. május 22., csütörtök (MTI) - Nem lehet félvállról venni a vasárnapi európai parlamenti (EP-) választást - jelentette ki Orbán Viktor kormányfő csütörtökön Balmazújvárosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában