Helyi közélet

2014.05.23. 14:39

Elveszett gyerekek kértek rendőri segítséget a meccs után

Debrecen - A debreceni Nagyerdei Stadionban megrendezett válogatott labdarúgó mérkőzést követően két gyermek is a Készenléti Rendőrség egyenruhásaitól kért segítséget.

Debrecen - A debreceni Nagyerdei Stadionban megrendezett válogatott labdarúgó mérkőzést követően két gyermek is a Készenléti Rendőrség egyenruhásaitól kért segítséget.A Debrecenben 2014. május 22-én megrendezett Magyarország – Dánia válogatott labdarúgó mérkőzés lefújását követően 22 óra 10 perc körüli időben, egy 10 éves sajószögedi gyermek odalépett a Készenléti Rendőrség járőreihez és segítséget kért tőlük. A kisfiú a rendőrök kérdésére elmondta, hogy egy nevelővel és az osztálytársaival érkezett a mérkőzésre, azonban a tömegben elhagyta őket. Az egyenruhások pár percen belül a stadion egyik beléptető kapujánál megtalálták az osztálytársakat és a fiú nevelőjét, akinek átadták a gyermeket.

A stadion egy másik pontján 22 óra 20 perckor egy 9 éves kisfiú kétségbeesetten ment oda a készenléti rendőrökhöz, akiknek elmondta, hogy a sok ember között egy óvatlan pillanatban elhagyta az édesanyját. A készenlétisek megnyugtatták a gyermeket, majd pár percen belül meg is érkezett érte az anyukája, aki észrevette a fiát a rendőrök között.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában