Helyi közélet

2014.04.28. 10:13

Újranyit a debreceni állatkert, feloldják a zárlatot

Debrecen - Április 29-én, kedden reggel 9 órától ismét teljes kapacitással fogadhatja látogatóit a Nagyerdei Kultúrpark.

Debrecen - Április 29-én, kedden reggel 9 órától ismét teljes kapacitással fogadhatja látogatóit a Nagyerdei Kultúrpark.

A szakhatóságok április 9-én rendeltek el zárlatot az intézményben, miután az elpusztult hím oroszlán lépfene fertőzöttségét állapították meg. Újabb fertőzés, megbetegedés azóta sem történt, a karantén ideje lejárt, és a park minden szükséges előírásnak megfelel. A területen elvégezték a végső fertőtlenítést is, így minden készen áll a kapunyitásra.

A Vidámpark már a húsvéti hétvégén fogadhatta a vendégeket, keddtől pedig már az Állat- és Növénykert is újra látogatható lesz. Április 29-étől a nagyerdei park minden lakója és látványossága megtekinthető.

A Nagyerdei Kultúrpark munkatársai ezúton is szeretnék megköszönni a látogatók érdeklődését, együttérzését és támogatását, amit az elmúlt napokban tapasztaltunk!

- Nagyerdei Kultúrpark -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában