Helyi közélet

2014.03.07. 15:45

Egy kávé mellett a rendőrökkel

Debrecen – Érdemes volna több energiát fordítani a beharangozásra, vagy nem bírják feketével?

Debrecen – Érdemes volna több energiát fordítani a beharangozásra, vagy nem bírják feketével?

Bárki előadhatta a közbiztonsággal, a rendőrséggel összefüggő panaszait, problémáit, észrevételeit egy kávé mellett pénteken a Debrecen Plaza földszinti élelmiszerboltjánál, ahol a debreceni rendőrkapitányság öt munkatársával, valamint egy polgárőrrel beszélhettek. Történt mindez a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács égisze alatt elindított „Police Coffee” országos rendezvénysorozatán. A tanács elnökeként Hatala József miniszteri biztos azt mondta, a mostani debreceni a nyolcadik alkalom, hogy egy megyeszékhelyi CBA-üzletben ilyen kitelepülést tartanak bűnmegelőzési célzattal, a rendőrség iránti bizalmat erősítendő. Közlése szerint egy-egy ilyen alkalom eddig 80-130 konkrét érdeklődőt hozott.

A sajtótájékoztatókkal járó felhajtás nyilván nem kedvez a vállalkozó kedvnek, de az már csak szemet szúrt, hogy közel egy órás ott létünk alatt egyetlen érdeklődő nem akadt. Nem mintha túl sokan tudhattak volna a lehetőségről, hiszen szinte nem is promotálták azt. Azaz Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója szerint az akciós füzetekben mégis, ha ennek nem is találtuk nyomát a cég webfelületén (a debreceni szórólapokon ettől még természetesen szerepelhetett). 

Ha minden igaz, a Police Coffee most körbefut az országban (hahó, kaposváriak, legközelebb nálatok), majd megyei szinten folytatódik. Hátha majd akkor idejében tudnak róla.

HBN–RaL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában