Helyi közélet

2014.03.18. 19:50

Csak kampány idején fontosak a kertségek?!

Debrecen - A Jobbikos állítja, megoldanák a kertségekben élők problémáit.

Debrecen - A Jobbikos állítja, megoldanák a kertségekben élők problémáit.Választási években mindig felújítanak néhány utcát a városban, de a problémák megmaradnak, az elmúlt 24 év politikai elitje ugyanis a kertségekben élőket is csak szavazógépeknek tekinti – hangsúlyozta Kőszeghy Csanád Ábel jobbikos önkormányzati képviselő, a Debrecen-Pac autóbusz fordulóban tartott sajtótájékoztatóján. A választókerület országgyűlési képviselőjelöltje elmondta: a körzet fideszes önkormányzati képviselője szerint 1,2 milliárd forint van az idei Kertségi Fejlesztési Programban, ám a város költségvetésében ezzel szemben csak 872 millió szerepel.

Kijelentette: a Jobbik az utak és a közművek kiépítése mellett feltételek nélkül beépíthető területté tenné a kertségi városrészeket. Ehhez még csak belterületté sem kellene nyilvánítani azokat.

Kőszeghy Csanád Ábel arról is beszélt, hogy iskolát, óvodát, postát és gyógyszertárat is létrehoznának, de a közbiztonság megteremtésére is sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnének.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában