Helyi közélet

2014.02.14. 07:51

Rossz útra tértek

Polgár - A rendőrök a 3501. számú úton elfogták azt a négy férfit, akik fát loptak egy erdőből.

Polgár - A rendőrök a 3501. számú úton elfogták azt a négy férfit, akik fát loptak egy erdőből.A Polgári Rendőrőrsre 2014. február 13-án 10 óra körüli időben érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy a 3501. számú úton négy biciklis közlekedik, akik kerékpárjaik csomagtartóján fát szállítanak.

A járőrök a bejelentő által megadott útszakaszt ellenőrizték és intézkedés alá vontak négy helyi lakost. Az igazoltatott férfiak azt mondták a rendőröknek, hogy engedéllyel hozták el a fát egy közeli területről, azonban az állításuk hamar megdőlt, hisz a járőrök a tudomásukra jutott információk alapján megállapították, hogy a tüzelőt engedély nélkül tulajdonították el.

A 27 és 49 év közötti férfiak a rendőröknek később elismerték a lopást.

Az egyenruhások tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt elfogták és a kapitányságra előállították a szabálysértőket, akiket meghallgatásukat követően őrizetbe vettek a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában