Helyi közélet

2014.01.14. 17:15

Ultimátumot adott Tiba Istvánnak a Jobbik

Debrecen, Balmazújváros - Szólaljon meg dr. Tiba István balmazújvárosi polgármester a hivatali visszaélés miatt zajló nyomozás ügyében – ezt követeli a Jobbik.

Debrecen, Balmazújváros - Szólaljon meg dr. Tiba István balmazújvárosi polgármester a hivatali visszaélés miatt zajló nyomozás ügyében – ezt követeli a Jobbik. A párt keddi sajtótájékoztatóján Demeter Pál helyi önkormányzati képviselő és Kulcsár Gergely országgyűlési képviselőjelölt azt mondták, hogy három kérdésre várnak választ: „Volt-e tudomása bármilyen visszaélésről a polgármesternek?; Tudja-e, hogy mely beruházásokkal kapcsolatban nyomoz a rendőrség?; Vajon a fideszes városvezetők is érintettek a korrupciógyanús ügyekben?”.

Demeter Pál azt mondta, ő és képviselőtársai a fejlesztéseket szavazták meg, nem a korrupciót. Kulcsár Gergely pedig arra mutatott rá, hogy a Fidesz kormány idején egyedülálló, hogy az ügyészség korrupció gyanújával folytasson eljárást egy fideszes vezetésű önkormányzattal szemben.

Balmazújvárosban szerdán délelőtt munkaterv szerinti képviselő-testületi ülést tartanak, amelyen várhatóan téma lesz települést felkavaró ügy is.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában