Helyi közélet

2013.11.20. 18:42

Van keresnivalójuk a Debreceni Egyetemen

Debrecen - Nyílt napokon mutatkozik be a Debreceni Egyetem november 20-21-én.

Debrecen - Nyílt napokon mutatkozik be a Debreceni Egyetem november 20-21-én.

Az ország legrégebben, folyamatosan ugyanabban a városban működő felsőoktatási intézményében a középiskolások kari tájékoztatókon vehetnek részt, szabadon látogatható órákon nyerhetnek betekintést az egyetemi képzésbe, előadásokba és a bizonytalankodóknak pályaorientációs előadással segítik. Emellett a szervezők várják a szülőket is, akik a diákélet finanszírozási oldaláról kaphatnak tájékoztatást.

Az érdeklődők megtudhatják mit kínál a könyvtár, milyenek a kollégiumok, hogyan lehet az egyetem saját fejlesztésű, DExam nyelvvizsgáját letenni, milyen problémákat tudnak orvosolni a Mentálhigiénés Központban, és milyen ösztöndíjak közül választhatnak a külföldi tapasztalatokra vágyakozók.

Nálunk nem pusztán szlogen, hogy „aki keres, az talál”: a magas szintű képzés mellett hallgatóbarát intézményt, a munka világában hasznosítható diplomát kínálunk - fogalmazott Dr. Jávor András, az egyetem általános rektorhelyettese a szerdai nyitóeseményen.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában