Helyi közélet

2013.11.04. 13:20

Fennakadt a síneken

Debrecen - A Készenléti Rendőrség erői a debreceni járőrökkel közösen elvontatták a síneken fennakadt járművet.

Debrecen - A Készenléti Rendőrség erői a debreceni járőrökkel közösen elvontatták a síneken fennakadt járművet.

A Készenléti Rendőrség járőrei 2013. november 3-án a Debreceni Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálatot.

A rendőrség ügyeletére 18 óra 30 perckor telefonon érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, a Huszár Gál utcai vasúti átjáróban egy személygépkocsi a sínekre felhajtott és a sínpályán néhány méter megtétele után elakadt.

A Készenléti Rendőrség járőrei megjelentek a helyszínen, ahol intézkedésbe kezdtek a vasúti sínpályán álló jármű 27 éves vezetőjével szemben, valamint az egyik szolgálati gépkocsi és a helyi járőrök segítségével elvontatták az elakadt autót a sínekről.

Az intézkedés közben a rendőrök értesítették az akadályról a MÁV munkatársait és irányították az érintett útszakasz járműforgalmát.

K. Dániel esztergomi lakos ellen a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja az eljárást.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában