Helyi közélet

2013.11.21. 13:01

A készenlétisek fogták el a rablót

Hajdúsámson - A Készenléti Rendőrség megerősítő erői elfogtak egy férfit, aki rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

Hajdúsámson - A Készenléti Rendőrség megerősítő erői elfogtak egy férfit, aki rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.2013. november 20-án 18 óra körüli időben egy férfi az utcán odament egy gyerekhez, elvette tőle a mobiltelefonját és elszaladt vele. A sértett a rabló után ment és megpróbálta a telefont visszakérni, azonban a tettes az egyik utcasarkon megfogta a gyermek nyakát, elővett a zsebéből egy bicskát és fenyegetni kezdte a megrémült fiút, aki aztán haza sietett.

A gyermek édesapja aznap este telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját az esetről.

A bejelentést követően a helyszínre érkező Készenléti Rendőrség járőrei az adatgyűjtést követően otthonában fogták el a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves hajdúsámsoni lakost, akinél az egyenruhások megtalálták az eltulajdonított telefont és az elkövetéshez használt kést. A készenléti rendőrök N. Lehelt előállították a Nyíradonyi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Vele szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrse folytatja.

 - Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában