Helyi közélet

2013.10.07. 14:27

Megindult a forgalom a Dózsa György úton

Debrecen - Újabb mérföldkőhöz érkezett a beruházás, az áprilisi lezárása után mindkét irányban újra átadhatják a forgalomnak Dózsa György utat - jelentette be hétfőn Pajna Zoltán alpolgármester a 2-es villamospálya mellett tartott tájékoztatójukon. Hozzátette, a Nádor utcától a Bólyai utcáig még szintén ebben a hónapban megindulhat majd a forgalom.

Debrecen - Újabb mérföldkőhöz érkezett a beruházás, az áprilisi lezárása után mindkét irányban újra átadhatják a forgalomnak Dózsa György utat - jelentette be hétfőn Pajna Zoltán alpolgármester a 2-es villamospálya mellett tartott tájékoztatójukon. Hozzátette, a Nádor utcától a Bólyai utcáig még szintén ebben a hónapban megindulhat majd a forgalom.Papp László alpolgármester arról beszélt, hogy a 2-es villamos üzembe állásával lényegesen javul majd két nagy lakótelep, a Libakert és az Újkert elérhetősége, illetve a Nagyállomás és a város északi részének az összeköttetése járművek nagyobb befogadóképessége miatt.

A Dózsa György út felújítása kapcsán elmondta, a villamospálya odahelyezése miatt megszűnt a lehetőség a járművel való megállásra a Dózsa iskolába járó gyerekek szüleinek, ezért az iskola mellett egy 10 férőhelyes parkolót alakítanak ki rövidesen.

HBN-ÉP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában