Helyi közélet

2013.10.07. 12:46

Maga sem tudja, hányadik lett

Debrecen, Bali - Bár nem kapott koronát, nincs keserűség a magyar királynőben.

Debrecen, Bali - Bár nem kapott koronát, nincs keserűség a magyar királynőben.

Már akkor tudtuk, hogy a Fülöp-szigeteki (Megan Young - a szerk.) lány nyeri meg a versenyt, amikor elkezdődött. Az egész tábor alatt nagyon kedves és segítőkész volt, megérdemelte a koronát – eképpen vélekedett a szeptember 28-ai Miss World világszépeválasztás eredményéről a debreceni Rákosi Annamária, aki hazánkat képviselte a megmérettetésen.

Ancsi - ahogy a barátai szólítják - egyébként végig nagyon jól szerepelt a Balin tartott házi versenyeken (Miss Sport 12. hely, Miss Tehetség versenyben a top 10-be került, a Miss Bikinin a 33. helyet hódította el), de a fináléra már - saját bevallása szerint is - elfogyott az ereje. A felvételeken persze ez nem látszott, hiszen a lányok profik abban, hogy mindig a legjobb formájukat mutassák. - Sajnos azt sem tudom, hogy pontosan hányadik lettem - jegyzi meg, hangsúlyozva: addig sem aludtak sokat, de a finálé előtt mindössze négy órájuk volt a pihenésre.

Jöhet a tanulás

Hogyan tovább? - kérdeztük a Miss World Hungary idei nyertesét.

- Több versenyen már nem fogok indulni, hiszen a legrangosabbra már kijutottam, ennél nagyobb szépségverseny nincs. Azt gondolom, amit eddig el lehetett érni, elértem, így már csak a diploma van hátra - válaszolt a Debreceni Egyetem mikrobiológia szakos végzőse. - Ha minden igaz, júniusban diplomázom, de utána még maradok az egyetemen, mivel egy két éves képzés keretében biotechnológiai menedzser szakon folytatom a tanulmányaimat - árulta el további terveit Rákosi Annamária.

HBN-FÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában