Helyi közélet

2013.09.17. 08:01

Vádemelési javaslattal zárult a szerepi tolvajnő elleni nyomozás

Püspökladány - A Püspökladányi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást V. Rita szerepi lakos ellen.

Püspökladány - A Püspökladányi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást V. Rita szerepi lakos ellen.A 41 éves nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. április 23-án délelőtt egy sárrétudvari ingatlan udvarára bemászott és a melléképületből gépalkatrészeket tulajdonított el. Néhány órával később Püspökladányban egy nagyáruház előtt egy kerékpár csomagtartóján lévő élelmiszerekkel megpakolt bevásárlótáskát lopott el, melyben a tulajdonos pénztárcája és iratai is benne voltak.

A rendőrök rövid időn belül beazonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt, akit a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak majd bűnügyi őrizetbe vettek. A rendőrök kezdeményezték a fogvatartott előzetes letartóztatását, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

A büntetőügy nyomozati szakaszát a rendőrség a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Püspökladányi Járási Ügyészségnek.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában