Helyi közélet

2013.09.04. 10:10

Jobban kiaknáznák a Zsuzsi adta lehetőséget

Debrecen - Egy felmérés szerint húsz hajdúszoboszlói szállodából kettőben ismerték csak a Zsuzsi Erdei Vasutat - mondja Gacsályi István a kisvonatot üzemeltető gazdasági társaság szeptembertől kinevezett új ügyvezetője, aki éppen azt a feladatot kapta, hogy ismertebbé tegye a Zsuzsit.

Debrecen - Egy felmérés szerint húsz hajdúszoboszlói szállodából kettőben ismerték csak a Zsuzsi Erdei Vasutat - mondja Gacsályi István a kisvonatot üzemeltető gazdasági társaság szeptembertől kinevezett új ügyvezetője, aki éppen azt a feladatot kapta, hogy ismertebbé tegye a Zsuzsit. Ehhez - mint portálunknak elmondta - új marketing stratégiát dolgoznak ki, kezdetben egy munkatárs, majd rövidesen még egy segíti a munkáját, és a bevétel növekedés függvényében akár újabbak is. A kft. tulajdonosa, a DKV Zrt. elvárása vele szemben, hogy fokozatosan nőjön az utaslétszám.

Ehhez különböző lépéseket terveznek, az egyik ilyen a debreceni oktatási intézményekkel megkötendő együttműködési megállapodás, amivel mindkét fél kölcsönösen jól jár - tudtuk meg az új vezetőtől, aki megerősítette értesülésünket, hogy van remény a Faraktár utcai végállomás idei befejezésére.

További részletek a csütörtöki Naplóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában