Helyi közélet

2013.09.27. 14:07

Rendőrkézen a debreceni terjesztő

Debrecen - Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a debreceni dílert.

Debrecen - Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a debreceni dílert.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószerkereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – őrizetbe vétele mellett – Sz. Richárd 25 éves debreceni lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy elfogása napjáig több alkalommal kábítószert értékesített. A gyanúsítottat 2013. szeptember 25-én este debreceni otthonában fogták el a nyomozók, tőle kábítószer gyanús anyagot és kábítószer tartalmú tablettákat, valamint a terjesztéshez használt eszközöket, - digitális mérleget, növény őrlőt - foglaltak le.

A gyanúsítottal szemben a további eljárást – szakértők bevonásával – a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, valamint előterjesztést tettek Sz. Richárd előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság 2013. szeptember 27-én elrendelt.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában