Helyi közélet

2013.09.24. 15:58

Műveket várnak az őszi tárlatra

Debrecen – A Nemzeti Művelődési Intézet és a Debreceni Művelődési Központ október 4–24. között rendezi meg a Hajdú-Bihar Megyei Őszi Tárlatot a Belvárosi Galériában (Debrecen, Kossuth u. 1.).

Debrecen – A Nemzeti Művelődési Intézet és a Debreceni Művelődési Központ október 4–24. között rendezi meg a Hajdú-Bihar Megyei Őszi Tárlatot a Belvárosi Galériában (Debrecen, Kossuth u. 1.). A műtárgyakat szeptember 27-én (péntek) 14–18 óra között szeptember 28-án (szombat) 10-12 óra között lehet leadni a Nemzeti Művelődési Intézet Hajdú-Bihar Megyei Irodájában (4026 Debrecen, Batthyány u. 18., a Városi Könyvtár volt hírlapolvasója).

HBN


 

  • A kiállításon a hagyományoknak megfelelően részt vehet minden Hajdú-Bihar megyében élő amatőr és hivatásos képző-, iparművész, alkotónként összesen három művel (érem max. 5 db), melyet kiállításra kész állapotban kell beadni (grafikákat keretezve, vagy 50x70 cm, vagy 70x100 cm-es üveggel ellátva, kisplasztikát nemes anyagból kivitelezve 80 cm maximális kiterjedéssel, festményeket és textileket vízszintesen max. 125 cm, függőlegesen max. 200 cm-es méretben.)
  • A kiállítás zsűrije a beadott sorozatokat megbonthatja.
  • A 2012. évinél nem régebbi alkotásokat műfaji és tematikai megkötések nélkül lehet beadni.
  • Információ: Angyal László ([email protected])
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában