Helyi közélet

2013.09.03. 14:29

Két elkóborolt boxer gazdit keres!

"<em>Egy fekete és egy bronz színű boxert találtunk Debrecenben, a Darabos utcán. Szemmel láthatóan mindkettő egészséges, ám gyermekek mellé nem ajánljuk őket. Elsősorban eredeti gazdájukat keressük a boxereknek, hogy azok visszakerülhessenek jogos tulajdonosukhoz.</em>"

"Egy fekete és egy bronz színű boxert találtunk Debrecenben, a Darabos utcán. Szemmel láthatóan mindkettő egészséges, ám gyermekek mellé nem ajánljuk őket. Elsősorban eredeti gazdájukat keressük a boxereknek, hogy azok visszakerülhessenek jogos tulajdonosukhoz."

A viccet félretéve, olvasónk hívta fel figyelmünket a különös esetre, aki levelében két boxerről írt, amelyek a Darabos utcán az egyik lépcsőház vízelvezetőjében lapulnak. Azt nem tudni, hogy a tárgyak miként kerültek az említett helyre, ám a rendőrséget értesítve, azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a két közveszély okozására alkalmas fegyvert még a mai napon lefoglalják.

 

Nem szeretnénk összeesküvés elméleteket gyártani, de a két tárgyat minden bizonnyal elrejthették a vízelvezetőben, ezért kevés az esélye, hogy bárki is jelentkezne az iróniát nem mellőző felhívásunkra. A boxer szerető gazdik mindenesetre a rendőrségen érdeklődhetnek kedvenceik után.

-HAON-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában