Helyi közélet

2013.07.09. 16:14

Lépjen velünk kapcsolatba, és kössünk szerződést

Debrecen - A világ számos országából érkeznek majd üzletemberek ősszel a csehországi Brno-ba.

Debrecen - A világ számos országából érkeznek majd üzletemberek ősszel a csehországi Brno-ba.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelt projektje a vállalkozások nemzetközi üzletfejlesztése. Az Enterprise Europe Network hálózat tagjaként különböző, a megye vállalkozásai számára hatékony nemzetközi üzletember-találkozók szervezésébe is bekapcsolódik a kamara.

Irány Brno!

A keddi rendezvényük célja az volt, hogy a csehországi Brno-ban idén ősszel megrendezendő „Lépjen velünk kapcsolatba és kössünk szerződést” címet viselő nemzetközi, a világ számos országából érkező üzletemberek találkozójáról tájékoztassa a megyei vállalkozásokat és ösztönözze a részvételt a nemzetközi piacon megjelenő és a piacbővítést szándékozó cégek körében. Lucy Horakova, a főszervező Brünni Regionális Kamara nemzetközi vezetője elmondta, hogy nemrégiben egy hasonló találkozón 800 vállalkozás a világ minden részéről regisztrált a rendezvényre.

A találkozót Dr. Sutka Sándor, az Enterprise Europe Network Észak Alföldi Régiójának követe nyitotta meg. Tóth Edina az EEN régióvezetője elmondta, hogy a programban a követi tisztséget azon vállalkozások kapják, akik a kamaránál elérhető vállalkozásfejlesztési szolgáltatás valamelyikét már igénybe vették, és segítségével kötöttek nemzetközi üzleti együttműködést.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában