Helyi közélet

2013.07.19. 17:09

Kérdezhetett az utca embere a hatalomtól

Debrecen - A Demokratikus Koalíció debreceni szervezete lehetőséget ad a debrecenieknek arra, hogy a közterületre kihelyezett DK-pulton elhelyezett nyomtatványon Kósa Lajoson és Pósán Lászlón keresztül kifejezhessék a kormánnyal szembeni csalódottságukat.

Debrecen - A Demokratikus Koalíció debreceni szervezete lehetőséget ad a debrecenieknek arra, hogy a közterületre kihelyezett DK-pulton elhelyezett nyomtatványon Kósa Lajoson és Pósán Lászlón keresztül kifejezhessék a kormánnyal szembeni csalódottságukat. A rendezvénysorozat második állomását pénteken délután tartották meg a Csapó utca és a Vár utcák sarkán, ahol mások mellett Farkas Judit is üzent megyénk prominenseinek:

- A közmunkásoknak miért nem jár ugyanolyan bér és jogok, mint akármelyik másik dolgozónak? Hogy lehet 22 vagy 37 ezer forint segélyből megélni? Miért nem teremt a kormány teljes értékű új munkahelyeket? Itt van ez a szociális temetés; hát ember az olyan, akinek ilyesmi egyáltalán eszébe jut?! - a hölgy ezekre a kérdésire várna választ a kormánypárti politikusoktól.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában