Helyi közélet

2013.05.23. 16:48

Vezetőváltások az adóhivatalnál

Budapest, Debrecen – A NAV regionális főigazgatója és hajdú-bihari igazgatója is távozott posztjáról.

Budapest, Debrecen – A NAV regionális főigazgatója és hajdú-bihari igazgatója is távozott posztjáról.

A Napló értesülései szerint dr. Fazekas Jánosné dr., a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-alföldi Regionális Adó Főigazgatóság főigazgatója, és Molnár Csaba, a NAV hajdú-bihari igazgatója is távozott posztjáról.

Az okokról Burillák Attila, a NAV sajtófőnöke elmondta: Fazekasné dr. június 30-i hatállyal kormánytisztviselői jogviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetését kérte. A NAV elnöke a kérelmét elfogadta. Őt május 22-i hatállyal Czinege Attila követi a regionális igazgatóság főigazgatói posztján.

Molnár Csaba megyei NAV-igazgató kormánytisztviselői jogviszonya ugyancsak közös megegyezéssel, május 22-i hatállyal szűnt meg, őt dr. Koppányi Tibor Tamás követi a megyei igazgatói székben Hajdú-Biharban. A vezetők távozását firtató kérdésünkre Burillák Attila további részleteket nem kívánt elárulni. Fazekas Jánosné dr. a Naplónak elmondta, hogy egészségügyi okok miatt kérte a felmentését, illetve azért, mert hamarosan nyugállományba vonul. Molnár Csaba nem kívánta kommentálni felmentése körülményeit, csupán annyit válaszolt a megkeresésünkre: a jövőben az apparátuson kívül folytatja a munkáját.

HBN-PA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában