Helyi közélet

2013.05.14. 10:26

Verekedés a MÁV állomás előtt - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten a rendőrök.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten a rendőrök.

Az egyenruhások 18 főt állítottak elő, közülük 7 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Az ittasság ellenőrzések során 3 esetben mutatott pozitív eredményt a légalkohol-mérő. Megyénk közútjain 1 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Szabadságukban korlátozva

Tulajdon elleni szabálysértés – bolti lopás - miatt 2013. május 13-án a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság egy 15 éves debreceni fiút vett szabálysértési őrizetbe.

A Sinai Miklós utcában igazoltattak egy 27 éves helyi férfit a járőrök 2013. május 13-án este. A férfiről ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy a Debreceni Járásbíróság körözi, ezért őt elfogták. Az egyenruhások a 27 éves férfit a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították, és bűnügyi őrizetbe vették.

Fűnyírót lopott

Fűnyírót lopott egy sárándi ingatlan melléképületéből egy férfi 2013. május 13-án este. A fűnyíróval gyalogosan tartott hazafele, amikor a tulajdonos utolérte és számon kérte rajta a lopást. A helyszínre érkező járőrök a férfit elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A 47 éves hajdúbagosi gyanúsítottal szemben lopás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja le.

Verekedés a MÁV állomás előtt

Egy nyírmihálydi és egy pocsaji férfi került szóváltásba 2013. május 13-án este a Debreceni MÁV Állomás előtt. A szóváltást tettlegesség követte, mely során kölcsönösen bántalmazták egymást. A verekedőt a rendőrjárőrök elfogták és előállították a kapitányságra, ellenük garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában