Helyi közélet

2013.05.11. 18:35

Családi tragédia a 471-esen

Nyíradony-Aradványpuszta - Két személygépkocsi ütközött frontálisan a 471.sz. főút Nyíradony és Aradványpuszta közötti szakaszán szombaton délután nem sokkal fél négy után.

Nyíradony-Aradványpuszta - Két személygépkocsi ütközött frontálisan a 471.sz. főút Nyíradony és Aradványpuszta közötti szakaszán szombaton délután nem sokkal fél négy után. A balesetben az egyik személygépkocsi jobb első ülésén utazó nő a helyszínen életét vesztette. A mentőszolgálat szakemberei négy sérültet szállítottak ellátásra a Kenézy Kórházba - tájékoztatatta a Naplót Nagy István, a debreceni mentőszolgálat mentésvezetője. Mentőhelikopter, két esetkocsi, valamint gyermek-rohamkocsi is ment a helyszínre, ahol három súlyos és egy könnyű sérültet találtak. Két gyermek is (8 és 13 évesek) sérült, a fiatalabb súlyosan. Úgy tudjuk, az ő családjuk utazott a vétlen járműben, s veszítette el az anyát.

A Debreceni Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. Rendőri forgalomirányítás mellett félpályán megindult a forgalom a 471.sz. főúton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában