Helyi közélet

2013.05.03. 17:15

Anyáknapi nóta-gála és kettős jubileum, egyben

Debrecen - Nádasdi László, a nótaszerető közönség egyik kedvence is fellép.

Debrecen - Nádasdi László, a nótaszerető közönség egyik kedvence is fellép.Anyák napi díszelőadással és kettős jubileumi ünneppel várja a magyar nóta szerelmeseit május 12-én 16 órától az Ahogy én szeretlek gála a Lovardában.

Jövő héten vasárnap Debrecenben lép fel a legnevesebb nótaénekesek közül Madarász Kati, Újvári Marika, Smidéliusz Éva, Rigó Mónika és táncosai, Bokor János, Nádasdi László, Vesztergám Miklós tárogató művész és Pásztorka Sándor - akiket újra a neves Sárközi Béla és héttagú cigányzenekara kísér.

A rendező Balogh Imre öt éve szervezi színvonalas műsorait, az anyák napi gála a huszonötödik már a sorban. Nádasdi László, a nótaszerető közönség egyik kedvence nemcsak jövő héten lép fel, hanem már a legelső nótaesten is szerepelt. „Dicséretre méltó, hogy huszonöt előadás után is tartja magát a színvonal, ez immár egy országos hírű programsorozat, nagyon örülök, hogy a részese lehetek. Soha nem feledem, hogy az első alkalommal együtt énekeltem a nótás műfaj egyik utolsó nagy öregjével, a két éve elhunyt Győri Szabó Jóska bácsival. Azóta is bármerre járok az országban, mindenhol kérdezik tőlem művésztársaim, hogy muzsikál a debreceni, Balogh Imre által szervezett programsorozat, amely a magyar nóta egyik hazai mozgatórugója” - nyilatkozott lapunknak Nádasdi László, aki hozzátette, a jövő vasárnapi műsorát vidám dalokból és csárdásokból állítja össze. „Nagy kedvencem a Vékony deszka kerítés című dal, azzal szeretném majd zárni kis csokromat.

HBN–SzL


Jegyinformáció

Az ajándéknak is kiváló belépőjegyek elővételben kaphatók a Napló-székházban (kedvezményesen), a Kapuciner Cukrászdában (Csonka templom mögött), az ortopédcipő-boltban a Halköz üzletházban és a rendezőnél: 30/6342-844, és 52/710-038 (este).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában