Helyi közélet

2013.03.19. 17:18

Verekedés tört ki egy vendéglátóhelyen

Debrecen - A garázdák közül hárman orvosi ellátásra szorultak a balhét követően.

Debrecen - A garázdák közül hárman orvosi ellátásra szorultak a balhét követően.Külföldi férfiakat állítottak elő a rendőrök hétfő délután, miután összeverekedtek egy Sámsoni úti vendéglátóhelyen – adta hírül kedden a megyei rendőr-főkapitányság. A közlés szerint a csetepatéról telefonon érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, s rövid időn belül a helyszínen voltak, ahol öt 20-33 éves külföldi állampolgárt fogtak el. Az elkövetők közül hárman megsérültek, ők orvosi ellátásban részesültek.

A kapitányságon a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a verekedőket, akik ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanújával indítottak eljárást.

Mint nemrég megírtuk, egy január elsejei jogszabályváltozás következményeként egyre több afgán, pakisztáni és más külföldi érkezik a Sámsoni úti menekülttáborba, ahol a 2012-es átlagos háromszáz főhöz képest március elején már hatszáznál is többen voltak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában