Helyi közélet

2013.03.18. 15:34

Fejjel a fehér oroszlán szájában

Debrecen - A Magyar Nemzeti Cirkusz szerdai premier előadására a Napló-hűségkártyával olcsóbbak a jegyek!

Debrecen - A Magyar Nemzeti Cirkusz szerdai premier előadására a Napló-hűségkártyával olcsóbbak a jegyek!A világon mindössze 230 fehér oroszlán él, s közülük láthat hármat is a nagyközönség – Magyarországon ráadásul először – a Magyar Nemzeti Cirkusz szerdai debreceni premier előadásán. A három különleges nagymacska hét „hagyományos” társával Jason Peters angliai idomár irányításával lép a porondra.

Mint ifj. Richter József, a társulat igazgatója elmondta, igazán vad és temperamentumos előadást láthatnak majd a nézők, az idomár például motorral „utaztatja” az oroszlánokat. – Az egyik fő attrakció azonban kétségkívül az lesz, amikor Jason Peters az egyik különleges fehér nagyvad szájába teszi a fejét – tette hozzá.

A „Varázslat a porondon” címen futó két órás műsor pedig nem véletlenül kapta ezt az elnevezést.

– A társulatunkhoz szerződött holland illuzionista páros olyan fantasztikus trükkökkel, mutatványokkal szórakoztat majd, melyekről még én sem tudom, hogy hogyan csinálják. Az egyik résznél például a páros hölgy tagját dobozba zárják, s égő fáklyákkal döfik át. Ez azért is különleges, mert míg az illuzionista számokat általában színpadon adják elő, s a közönség jellemzően csak szemből figyelheti a produkciót, addig nálunk körbe ülik a porondot, így valóban csoda, hogyan tudják megcsinálni ezeket az elképesztő trükköket – mesélte az igazgató, aki zsokécsoportjával maga is bemutatja legújabb előadásukat. Csodálatos jelmezekben a legkülönfélébb akrobatikus ugrásokat kivitelezik, ráadásul teszik mindezt pompás lovaik hátán, menet közben!

S ez még mindig csak egy kis szelete az izgalmakban bővelkedő két órás műsornak, melyet először március 20-án, szerdán 18 órától láthat a közönség.

– A Duo Alambria például 10 méter magasan, biztosító kötél nélkül mutatja be elképesztő produkcióját. Olaszország legnépszerűbb zenebohóc családja is Debrecenbe érkezik. A közönség pedig népes állatseregletünk legifjabb tagját is megismerheti, vasárnap született meg ugyanis az egyik tevénk kis borja, aki várhatóan a debreceni szereplésünk alatt (április 1-ig) a porondon is bemutatkozik majd – mondta ifj. Richter József.

Ajándék magazinnal

A Napló ezúttal is kedveskedik előfizetőinek, akik a hűségkártyájukat felmutatva fél áron vásárolhatják meg ügyfélszolgálatunkon (Debrecen, Dósa nádor tér 10.) a március 20-ai premierre szóló két fős belépőiket, 6 ezer helyett 3 ezer forintos áron. Ráadásképp pedig minden megvásárolt páros jegy mellé a gyermekek egy Sün Barnabás magazint is választhatnak ügyfélszolgálatunkon. Figyelem, a jegyek már csak korlátozott számban kaphatóak!

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában