Helyi közélet

2012.10.08. 14:02

Koncertekkel kezdődik az Egyetemi Napok

Debrecen - Háromnapos fesztiválszerű tanévköszöntő a Lovardában.

Debrecen - Háromnapos fesztiválszerű tanévköszöntő a Lovardában.

Ma este a Lovardában beindul a háromnapos DEN, azaz a Debreceni Egyetemi Napok, melynek programjai természetesen nem csak egyetemisták számára látogathatóak.

Évről évre október elején háromnapos bulisorozattal köszönti az új tanévet a Lovarda, az idősebbek még az egyetemi integráció előtti korszakból a Kossuth Egyetemi Napokra is emlékezhetnek, olyan zenekarokkal annak idején, mint például a Kispál és a Borz. Idén október 9-11. között zajlik a fesztiválszerű rendezvény, ahol koncertek és dj-k fellépése egyaránt színesíti a programot.

Lemezbemutató

A mai este nemcsak azért különleges, mert hat zenekar nyomja a bulit éjszakába nyúlóan, hanem azért is, mert éppen a napokban jelent meg a Heaven Street Seven legújabb nagylemeze, aminek dalait a debütálás után így a debreceni közönség az elsők között hallhatja. Szűcs Krisztiánék koncertje előtt az Anima Sound System egykori énekesnőjének, Németh Jucinak zenekara, a Nemjuci játszik, valamint az Anna and the Barbies. Az este elején a színpadot és a koncertezőket a The Trees és az izgalmas a pszichedelikus indie-pop rockot játszó Tea Road melegíti be. A mai koncertek sorát pedig a Vad Fruttik zárja a sárga zsigulival.

Korda Gyuri bácsiék

A Debreceni Egyetemi Napok programja szerdán este a Campus Party bulijával folytatódik, ahol Korda Gyuri bácsiék lesznek a sztárvendégek, csütörtökön este pedig a Skafunderz és a PASO ska zenéje hív táncba, majd a Brains elektronikusabb, pörgős koncertje vezeti át az éjszakát a dj-k hajnalig tartó világába.

Jegyek a helyszínen kaphatók.

HBN–SzL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában