Helyi közélet

2012.08.07. 16:29

Nyilvános video-chat–tel jelentkezett stúdiójából a Tankcsapda

Debrecen - Az internet–adta lehetőséget kihasználva a Tankcsapda rajongói az éteren át beszélgethettek kedvenc zenekaruk tagjaival.

Debrecen - Az internet–adta lehetőséget kihasználva a Tankcsapda rajongói az éteren át beszélgethettek kedvenc zenekaruk tagjaival.

Lukács Laci és Sidlovics „Sidi" Gábor debreceni stúdiójukban kis „munkaszünetet" tartva válaszoltak rajongóik és újságírók kérdéseire. A szűk fél órás élő stúdió-riportot a facebook–on mindenki nyomon követhette s láthatták, hallhatták kedvenceiket. Lukács Laci és Sidi rajongóik minden kérdésére kimerítő válaszokat adott, egyesek arra voltak kíváncsiak, milyen érzés a színpadon több ezer ember előtt zenélni, melyet Laci a zuhanás extázisához hasonlított, de akadt, aki arra szeretett volna garanciát kapni, hogy kedvenc számát az elkövetkező koncerteken még viszonthallja. Természetesen –ha már stílusosan a stúdióból jelentkeztek a tankok– nem maradtak el az új albummal kapcsolatos kérdések sem: hasonlítani fog–e a korábbi punk-os, rock–os vonalra, mikor és pontosan mire számíthatnak majd? A zenészek megnyugtattak mindenkit, hogy egy lendületes, dinamikus számokkal teli lemez kerül majd ki a „kezük alól", melyben megjelenik a Tankcsapda igazi esszenciája. A számítógép túloldaláról jelentkező Tankcsapda–fanatikusokban érezhetően sok kérdés benne maradt, azonban a zenészeknek vissza kellett térniük a munkához, ha hűek kívánnak lenni ígéretükhöz, hogy ősszel új albummal örvendeztetheessék meg rajongóikat.

HBN-TOB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában