Helyi közélet

2012.08.15. 11:37

Art Moments kortárs vizuális művészeti fesztivál - Testközelbe hozták napjaink művészetét

Debrecen - Izgalmas kalandozás a cívisvárosban, a karneváli héthez is kapcsolódva.

Debrecen - Izgalmas kalandozás a cívisvárosban, a karneváli héthez is kapcsolódva.

Különleges vizuális művészeti programokat rendeztek ezekben a napokban a Modem kiállítótereiben és a Kölcsey Központban – mint azt hírül adtuk. A Műterem Galériában (Batthyány u. 24.) a Colors Magazin címlapjait bemutató plakátkiállítás tekinthető meg augusztus 25-ig. A Modemben SEJT címmel a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület művészeinek munkáit mutatják be szeptember 5-ig, a Mona Lisa képében II. című tárlaton pedig a Magyar Képzőművészeti Egyetem intermédia szakos diákjainak munkái szerepelnek, augusztus 20-ig. A „Gombold újra! Divat a magyar” öltözéktervezési pályázat anyagából a Kölcsey Központ Bényi Árpád-termében tárnak a közönség elé húsz alkotást, szintén augusztus 20-ig.

Szombat estig a Baltazár Dezső téren, illetve a Modem belső kertjében számos filmvetítés és további társművészeti program kíséri a rendezvényt; a fesztivál programjai ingyenesek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában