Helyi közélet

2012.06.20. 15:02

Bordély egy cívisvárosi lakótelepi lakásban - kiskorúakat (is) foglalkoztattak

Debrecen - Egy nő „borította a bilit” a kiskorúakat foglalkoztató bordély ügyében.

Debrecen - Egy nő „borította a bilit” a kiskorúakat foglalkoztató bordély ügyében.Egy cívisvárosi lakótelepi lakásban működött az a kiskorúakat (is) foglalkoztató bordélyház, mely felderítéséről kedden számolt be először a rendőrség, habár a 2010 ősze óta tartó nyomozás a napokban befejeződött, s az iratok átkerülnek az ügyészségre. A Napló kérdéseire felelve Kelemen Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a bordély üzemeltetésével összefüggésben több más bűncselekményt is felderítettek, így személyi szabadság megsértése, kerítés és kitartottság egyaránt szerepel a bűnlistán. Azt, hogy mennyien dolgoztak a lakásban prostituáltként, hogyan kerülek oda, s milyen körülmények között dolgoztak, a hadnagy egyes tanúkra, valamint a majdnai bírósági eljárásra tekintettel nem kívánta elárulni (így azt sem, hogy melyik lakótelepen üzemelt a bordély).

Az ügyben egyelőre egy férfi gyanúsított van, ő debreceni lakos, s már előzetes letartóztatásba került. Többet róla sem tudhattunk meg.

A szóvivő közölte: a nyomozás egy sértett (nő) feljelentésére indult, majd több tárgyi bizonyíték beszerzése után bonyolódott az ügy, így hosszú időbe került a bizonyítékok értékelése, s azok alapján az elkövetők szerepének tisztázása.

 

RaL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában