Helyi közélet

2012.06.05. 18:42

Az Érpataki Asszonykórus ismét legjobb formáját hozta

Derecske. Az Érpataki Asszonykórus ismét legjobb formáját hozta a IX. Vass Lajos Népzenei Verseny középdöntőjén. Június 2-án Derecske adott helyet és lehetőséget, hogy az elődöntőn túljutott népdalkörök és szólisták elnyerjék a Vass Lajos Kárpát-medencei versenyében való részvételhez a legjobb minősítést, a „Kiemelt aranyat”.

Derecske. Az Érpataki Asszonykórus ismét legjobb formáját hozta a IX. Vass Lajos Népzenei Verseny középdöntőjén. Június 2-án Derecske adott helyet és lehetőséget, hogy az elődöntőn túljutott népdalkörök és szólisták elnyerjék a Vass Lajos Kárpát-medencei versenyében való részvételhez a legjobb minősítést, a „Kiemelt aranyat”. Az Asszonykórusnak ez sikerült, így ősszel Budapesten vetélkednek a Kárpát-medence legjobb énekesei között a Nagydíjért. Külön büszkeség, hogy az Asszonykórus legfiatalabb tagja, Sutka Rebeka ugyanezt az elismerést nyerte el ifjúsági szólóének kategóriában. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában