Helyi közélet

2008.10.03. 13:24

Veséért panellakást?

<p>"Üdvözöllek, a hirdetésem lényege,hogy anyagi ellenszolgáltatásért felajánlom fél vesémet. Ez elég keményen hangzik de ha nincs más megoldás ahhoz,hogy boldoguljak..."</p>

Mire képes az ember a pénzért, a családja anyagi biztonságáért vagy egy panellakásért? Talán még a fél veséjét is eladná?

Találtunk a Hajdú Apróban egy hirdetést, amely így szólt: Hajdú Bihar- Minden település- Vese transzplantációra váró /Á pozitív/ jelentkezését várom. Részletek emailben. És az email cím.
Erre mi írtunk, és elindult egy rövid levelezés:

2008. szep. 22. Hétfõ 13:53:27

Tisztelt cím!
A Hajdú Bihari Apróban láttam a hirdetését. Sürgősen szüksége lenne a lányomnak vesére! Sajnos a várólistán sokan vannak előtte, bár immár állandó dialízisre szorul. Életmentő lenne neki a vesetranszplantáció. Sajnos részemről kizárták az orvosok azt a lehetőséget, hogy a saját vesémet adjam gyermekemnek. Ezért írok most Önnek, hogyan lehetne részleteket megtudni az Ön ajánlatáról?
Sürgős választ vár egy aggódó, gyermekéért mindent megtenni vágyó anya!

2008. szep. 23. Kedd 17:46:28

"Üdvözöllek,
a hirdetésem lényege,hogy anyagi ellenszolgáltatásért felajánlom fél vesémet. Ez elég keményen hangzik de ha nincs más megoldás ahhoz,hogy boldoguljak akkor ezt megkell lépni . ha érdekel írj majd megbeszéljük a részleteket.
üdvözlettel Zoltán"

2008. szep. 25. Csütörtök 15:52:50

Kedves Zoltán!
Köszönöm gyors válaszát, hosszan mérlegelve az Ön által kínált lehetőséget, úgy döntöttünk a lányommal, vágjunk bele! A lányom is AB+ vércsoportú szerencsére. Szeretnénk megtudni, hogy Ön hány éves, orvosi vizsgálaton átesett-e már, volt -e/ van-e valamilyen betegsége, testsúlya mennyi...
Természetesen az is érdekelne mennyi anyagi ellenszolgáltatásra gondolt. És hogy hogyan képzelte-el ennek a megvalósítását. Egyszóval minden részlet, ami a transzplantáció megvalósításához kapcsolódók.
Várjuk válaszát: Tímea és Lili

2008. szep. 26. Péntek 22:29:51

"Sziasztok, 1972ben születtem, nyolcvan kg vagyok, teljesen egészséges. Orvosi vizsgálaton még nem voltam, de azt tudom, hogy több mindennek egyezni kell a vércsoporton kívül. Az etikai bizottságot is meg kell győzni valami hihető sztorival, mert különben nem engedélyezik az élődonoros transzplantációt.

Elég gyakran járok véradásra, tehát orvosilag részemről minden oké. Fontos lenne tudnom a leányzó hány éves, hova jár kezelésre. Mivel ti sajnos eléggé benne vagytok sűrűjébe, így nektek kellene megkérdezni a részleteket. Az anyagi oldalát majd személyesen megbeszéljük, előre csak annyit, hogy nekem egy több szobás lakást kellene vennem lehetőleg hitel nélkül/panel/.
Ha komolyan gondoljátok, és orvosilag is rendben van, legközelebb küldjetek egy telszámot. Üdvözlettel: Zoltán"

  • Kivárjuk
  • Nem kellene éveket várni az új vesére
  • A vesét károsító termékek
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában