Helyi közélet

2008.10.13. 17:16

Öngyilkosjelölt Debrecenben, a Derék utcán

<p>Debrecen – &#160;Öngyilkossággal fenyegetőzött hétfőn kora délután egy idősebb férfi a debreceni Derék utca egyik toronyházának ablakában.</p>

A mentőknek köszönhetően végül jobb belátásra tért, és hagyta, hogy kezelésre szállítsák. – Három nagy ordításra kaptam fel a fejem, aztán egy gyerek szaladt azzal, hogy valaki ki akar ugrani – tudtuk meg egy lakótól a Derék utca 78. szám előtt.

Egy asszony azt mondta, intelligens, visszafogott embernek ismeri a nyolcadik emeleti konyhaablakból kiabáló, 60 év körüli férfit, aki már több éve ott lakik, és nem adta tanújelét ilyesminek.

A rendőrség kommandósokkal, járőrökkel vonult ki biztosítani, de a mentőknek viszonylag rövid idő alatt sikerült lebeszélni tervéről az illetőt, aki kevesebb mint egy órával a fenyegetés után jól öltözötten, szürke öltönyben, kézitáskával, maga szállt a rohamkocsiba (a pszichiátriára vitték).

A lépcsőház környékén körülbelül harmincan figyelték az eseményeket.

  • Öngyilkossági kísérlet flóbert pisztollyal
  • Hasbarúgta a kandi kamera miatt  Video
  • Debrecen: halálugrás a kilencedikről
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában