Helyi közélet

2008.10.12. 12:49

A Jóban rosszbanosok Debrecenben tréningeztek!

<p>A debreceni Hotel Divinusban tartott csapatépítő tréninget szombaton a Jóban Rosszban csapata. – Pénteken érkeztünk a cívisvárosba, és nagyon jól érezzük itt magunkat – mondta Novák Henrietta.<DIA alt="Jóban rosszban tréning" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/J_ban_rosszban_tr_ning/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Jóban rosszban tréning" src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A debreceni Hotel Divinusban tartott csapatépítő tréninget szombaton a Jóban Rosszban csapata. – Pénteken érkeztünk a cívisvárosba, és nagyon jól érezzük itt magunkat – mondta Novák Henrietta, a sorozat egyik szereplője. – Azért nagyon hasznos ez a mostani tréning, mert végre hosszabb időt tölthetünk el a producerrel, valamint a forgatókönyvírókkal, és beszélgetések, csoportos foglalkozások formájában jobban megismerhetjük őket.

A sorozat sikerének szempontjából ugyanis nagyon hasznos, hogy a színészek és írók közti kommunikációs csatornák jól működjenek – magyarázta Fridel Fruzsina. A lányok elárulták, hogy bár a több órás tréning kicsit fárasztó, az idő csak úgy repül, és szívesen vennének sűrűbben is részt effajta aktív, csoportos eszmecseréken.

 

  • Jóban rosszban Debrecenben
  • Elütötte a villamos a Jóban rosszban sztárját
  • Ákos 40 lett
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában