Helyi közélet

2008.09.23. 17:41

Megnyitotta kapuit az ENERGOexpo

<p>Debrecen - Kedden hatodik alkalommal vette kezdetét az ENERGOexpo nemzetközi energetikai szakkiállítás és konferencia, mely idén a „Hatékonyság – Biztonság – Fenntarthatóság – Takarékosság” jegyében zajlik. <DIA alt="ENERGOexpo 2008.09.23." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/ENERGOexpo_2008_09_23_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="ENERGOexpo 2008.09.23." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Kedden hatodik alkalommal vette kezdetét az ENERGOexpo nemzetközi energetikai szakkiállítás és konferencia. Gordos Péter, a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium energetikai szakállamtitkára megnyitó beszédében a magyar energiapolitika kihívásai kapcsán kiemelte a növekvő árak és növekvő importfüggőség problémáját és felhívta a figyelmet a hazai energiaforrások kiaknázásának fontosságára.

A háromnapos ENERGOexpo a „Hatékonyság – Biztonság – Fenntarthatóság – Takarékosság” jegyében zajlik, külön szekcióban tárgyalnak a megújuló energiaforrásokról.

A rendezvényen 62 energetikai cég képviselteti magát és várhatóan mintegy 2000 szakember cserél tapasztatalatot.

Itt lesz valamennyi komolyabb, létesülő erőmű projektgazdája. Románia – mint minden évben – jelentős hangsúllyal képviselteti magát, standja van Lengyelországnak és Ausztriának is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában