Helyi közélet

2008.06.20. 06:09

Vasárnapig licitálhat a Topaukción

<p>Múlt hét csütörtökön vette kezdetét a Topukció, azóta honlapunkon közel ezeregyszáz licitet regisztráltak, melyekhez 672 résztvevő társítható.</p>

Még mindig nincs késő regisztrálni és licitálni. Érdemes. Több mint százhetven új termék kerül kalapács alá, mind hazai kereskedők készleteiből.

Érdemes bekukkantani

Az árverés mindenki számára kínál valamit. A divatrajongók márkás sportruházati termékek, motoros bőrruhák és bőrdzsekik, gyönyörű estélyi ruhaköltemények között válogathatnak . Az egyéb élvezetek kedvelői számos szépség szolgáltatás és wellness-utazás közül válogathatnak. Az építkezők nagy értékű egyedi ajtókat s szabadon felhasználható vásárlási utalványokat lelhetnek a www.topaukcio.hu oldalain.

A lakberendezés szerelmesei is megtalálhatják számításukat: akár egy komplett tölgyfa bútor konyhát is vásárolhatnak, s a ház, lakás új pompában ragyog. Az igényes kivitelű masszázsfotel is háza éke lehet féláron.

Az egészségükért tenni akarók korlátlan fitness bérletre vadászhatnak, s a nyugodt pihentető alvást a különleges matracok szolgálhatják. Csoki-szökőkút és száz literes túratáska, többszázezres nyelvtanfolyam és féléves masszázsbérlet még mind leüthető, megnyerhető. Böngésszenek, licitáljanak, s vigyék el álmaik ajánlatát. Még három napig tart a rendkívüli lehetőség. Jó szórakozást és sok sikert kíván a Topaukció csapata. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában