Helyi közélet

2008.06.18. 06:08

Kihagyhatatlan lehetőség! Topaukció!

<p>Vasárnapig százhetvennél több új termék kerül kalapács alá.</p>

Az árverés keretében nagy értékű árucikkeket kínálnak fel árverésre. Ezeket az árukat akár ötven százalékkal kedvezőbb áron vásárolhatja meg. Az árverés során bárki tehet árajánlatot. A lebonyolítást egy semleges aukciós szoftver támogatja. Példa az ajánlattételi eljárásra...

  • Az A ajánlattevő hajlandó 15 ezer Ft-ot fizetni az ajánlatért - amelynek bolti ára 20 ezer Ft, kikiáltási ára pedig 10 ezer Ft - s 15 ezer Ft-ban rögzíti titkos legmagasabb árajánlatát.
  • Az árverező 10 ezer Ft kikiáltási árat kínál. A ajánlattevő ajánlatával vezető helyen áll.
  • B ajánlattevő 12 ezer Ft-ot hajlandó fizetni ugyanezért az ajánlatért. A titkos legmagasabb árajánlatát 12 ezer Ft-ban rögzíti.
  • Mivel A ajánlattevő az 15 ezer Ft-tal magasabb titkos legmagasabb árajánlatot tett, az aukciós szoftver ismét A ajánlattevő számára tesz ajánlatot. A szoftver automatikusan licitál, és 12 ezer Ft + licitlépcső (300 Ft) kínál A ajánlattevő nevében. Ez az A ajánlattevő által tehető legalacsonyabb árajánlat ahhoz, hogy ezen árucikk esetében a legmagasabb aktuális árajánlatot tartsa.
  • C ajánlattevő nagyon jónak találja az ajánlatot, és úgy dönt, hogy 16 ezer Ft-ig licitál. Ezt az értéket adja meg titkos legmagasabb árajánlatának. Mivel C ajánlattevő tartja a legmagasabb titkos árajánlatot, az aukciós szoftver C ajánlattevő nevében 15 ezer Ft+licitlépcső (300 Ft) ajánlatot tesz. Ez a licitlépcsővel több, és ezzel felüllicitálja A ajánlattevő 15 ezer Ft-os legmagasabb árajánlatát. Immár C ajánlattevő tartja a legmagasabb árajánlatot.
  • Az árverést lezárják. C ajánlattevő 15 ezer Ft+licitlépcső (300 Ft) fizet a leütésért.

A Topaukció mind nagyobb népszerűségnek örvend. Még Ön is csatlakozhat a licitáláshoz június 22-ig. A kalapácsot 20:00-kor ütik le végérvényesen. Honlapunkon (www.topaukcio.hu) megtalálja a részvételi feltételeket, a részletes termékkatalógussal együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában