Helyi közélet

2008.06.19. 06:04

Finiséhez közeledik a Topaukció

<p>A Topaukció egyszerűen verhetetlen árakat kínál. Egy kattintással megtekintheti a kívánt terméket, és ajánlatot is tehet rá.</p>

Rendkívüli lehetőség, hogy a kikiáltási árak a rendes kereskedelmi áraknál ötven százalékkal alacsonyabbak. Éljen a lehetőséggel, és vadásszon Ön is a legalkalmibb vételekre! Virtuális árverési csarnokunkban a legkülönfélébb alkalmi áruk közül válogathatnak.

Havat és szellemet

El sem képzelik, mi minden talált már gazdára licitálás útján a világhálón! Két éve például havat árult az interneten egy Loveland-i házaspár, miután két egymást követő hóvihar teljesen beterítette a házukat. Jim és Mary Walker ajánlata az aukción elérte az ötezer forintnak megfelelő font árat. A pár elmondása szerint egyedül képtelenek voltak eltakarítani a rengeteg havat a házukról, és amúgy is, ha szellemeket lehet árulni a neten, akkor havat miért ne? (Forrás: The Sun)

Gyönyörű nyakék
Ha havat nem is, számos ínycsiklandó terméket találhat nálunk a Topaukción. Széles a paletta, extra kedvezményes autóvezetői tanfolyamtól kezdve exkluzív arany nyakékig válogathat kedvére. A hab a tortán a kihagyhatatlan árkedvezmény! Vagy találkozott-e már olyan kereskedővel, aki első pillanatban már azt ajánlja: Vigye fél áron! Használja ki hát a ritka lehetőséget, s nézzen szét a www.topaukcio.hu oldalain! A böngészéshez és licitáláshoz sok szerencsét kíván a Topaukció csapata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában