Helyi közélet

2008.06.21. 08:16

A szeretetről

<p>Debrecen – Kaptam egy különleges könyvet. Megfogott az őrangyal szerepéről és a szeretetről leírtak. Az ember születésekor őrangyal kezdi meg őrzésünket. Minden nap másik vigyáz ránk, összesen 72.</p>

A körforgás alatt, jó szándékúak és különösen hatékonyak is vannak. A szeretet a bölcsesség közvetítőjévé válik a jövőben, mely a külvilág felé irányul. Az fogja az embert ösztönözni, hogy a másiknak jót tegyen, mert attól lesz boldog.

Nem lesz törtetés, irigység, nagyravágyás. Mindannyian keressük, hogyan szolgálhatnánk embertársainkat, úgy hogy nem gondolunk rá, vajon ebből milyen hasznunk származhat.

Mindenki azt a helyet foglalja el és azt az állást tölti be, amely természeténél fogva a legjobban megfelel neki. Jobb és könnyebb lesz az élet. Ha csak egy kicsit próbálunk többet adni a másiknak, a gyengébbnek, az elesettnek, akkor már itt és most is lehetne jobb. Próbáljuk meg, hátha sikerülni fog.
Demeter Mária, Debrecen

 

Kapcsolódó anyagok:

  • Egy cipősdoboznyi szeretet
  • A szeretet gyűjteménye Miskolcon
  • A kölcsönös szeretet
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában