Helyi közélet

2008.04.21. 19:24

Beregszászisok a csúcson - díjesőben

<p>Debrecen – Egerben „portyáztak” az elmúlt héten a Beregszászi tanulói egy villamosipari cég (Legrand) országos versenyének keretében. A harmadéves végzős villanyszerelők közül 9 került be a legjobb 10 közé!</p>

A végeredmény: 1. Sándor Norbert, 3. Nagy Norbert, 4. Nagy Imre, 5. Turi Péter, 6. Baji József, 7. Farkas László, 8. Nagy Zoltán, 9. Árva Ernő, 10. Pápista Sándor. Valamennyien a 3/13.1 osztály tanulói.

A másodévesek sem vallottak szégyent: Faragó Károly első, Szabó Ferenc harmadik lett a legjobb nyolc meghívott között. Valamennyi versenyző és felkészítő tanáruk (Mezey Tibor) értékes tárgyjutalmakkal térhettek haza. Sándor Norbertet és felkészítő tanárát pedig a szervező cég jutalomból Rotterdamba viszi el szeptemberben a „world skills” verseny megtekintésére.

Április 18-án és 19-én Pécset rendezték meg az Országos Diákolimpiát torna sportágban minden korcsoportban. A Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola csapata V.-VI. korcsoportban „B” kategóriában a harmadik helyezést érte el. Felkészítő tanáruk Diószeghy Márta tanárnő.

A csapat tagjai: Mike Gergő - 11.C., Dankocsik Norbert - 10.1, Gellelfi Nagy Dávid - 11.A., Boros Attila - 11.1., Vámosi Tamás - 11.A., Szabó Norbert - 11.A.

Egyéni összetettben, V-VI korcsoportban,”B” kategóriában országos bajnok lett: Szabó Norbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában