Helyi közélet

2008.04.23. 17:15

Az agyonnyomott menyasszony

<p>Debrecen – Kevés vígjáték kezdődik azzal, hogy rögtön a film elején a főhős gyönyörű menyasszonyát agyonnyomja egy jégangyal, ráadásul éppen az esküvő napján. <A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/naplo-mozi/cn/boon-news-fabiangy-20080423-050102"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B> A szinopszis</B></A> [.pdf – 40 KB]</p>

Henry, a vőlegény (Paul Rudd) szinte képtelen feldolgozni a történteket, ezért húga, Chloe (Lindsay Slone) tanácsára kénytelen szakemberhez fordulni – derül ki a Csak a testeden át című színes, szinkronizált amerikai romantikus komédia szinopszisából. Arra azonban ő sem számít, hogy a pszichológusa egy gyönyörű nő, Ashley (Lake Bell) lesz, aki nem a tudomány, hanem a szerelem segítségével hoz gyógyírt bánatára, mivel szinte rögtön egymásba zúgnak. Ezen a ponton akár azt is mondhatnánk, hogy „és boldogan éltek, amíg meg nem haltak”, de sajnos ahogy az életben, úgy a filmen sem egyszerű a vágyott boldogság elérése, ugyanis Henry elhunyt menyasszonyának is megvan erről a véleménye. És ez hogyan lehetséges? Kate (Eva Longoria Parker) szelleme úgy érzi, hogy mennyei kötelessége kísérteni Ashleyt és szétválasztani az ifjú szerelmeseket, hiszen még a túlvilágról nézve is nehéz elviselni, ha az ember szerelme új párra talál. Küldetéstudata veszélyes: ha ez lesz az utolsó dolog, amit csinálhat a Földön, akkor is el akarja érni a célját.

A Hajdú-bihari Napló és a Hajdú Online játékának szerencsés résztvevői már a debreceni premier előtt két nappal, április 29-én megtekinthetik a filmet a Cinema Cityben.

INFO
Írta és rendezte: Jeff Lowell. Szereplők: Eva Longoria Parker, Paul Rudd, Lake Bell, Jason Biggs, Lindsay Slone.
  • Részletes moziműsor
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában