Helyi közélet

2008.03.14. 22:41

Sajtónapot ünnepeltek az Inform Médiánál

<p>Debrecen - A sajtónap alkalmából tartottak közös vacsorát az Inform Média Kft., vagyis a Hajdú-bihari Napló, a Hajdú Online és a Tipp munkatársai a debreceni Hotel Lycium-ban. <dia width="850" height="630" alt="Sajtónap az Inform Médiánál 2008.03.14."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Sajt_nap_az_Inform_M_di_n_l_2008_03_14_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Sajtónap az Inform Médiánál 2008.03.14." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/ev-ujsag%C3%ADroja%20DI.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" />&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/ev-embere.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></A></p>

A sajtónap alkalmából tartottak közös vacsorát az Inform Média Kft., vagyis a Hajdú-bihari Napló, a Hajdú Online és a Tipp munkatársai a debreceni Hotel Lycium-ban.

Az eseményen Zajácz D. Zoltán, a Napló főszerkesztő-helyettese köszöntötte az egybegyűlteket. Beszédében kiemelte, hogy 1990 óta nem politikai, hanem gazdasági függőségről beszélünk a sajtó esetén, majd az amerikai Watergate-ügyre utalt, ahol két újságíró munkássága buktatott meg egy politikust, nevezetesen magát  az elnököt, Richard Nixont. Szóba került, hogy ma már elsősorban a digitális médián van a hangsúly, az írott sajtó felől az online felé tartó elmozdulásnak lehetünk tanui.

Ezt követte a Napló és a Tipp díjazottjainak köszöntése. A Tipp olvasói által megszavazott Év embere díjat vehette át Nagy János prorektor, aki Tóth Csaba urológussal együtt, megosztva kapta a szavazók által odaítélt címet.

Az Inform Média dolgozói is megválasztották maguk között az Év újságíróját, aki idén Tóth Csaba lett, az Év nívódíjasát, aki Király Lászlóné Judit, az Év értékesítőjét, aki Pethe Tamás, az Év központi nívódíjasát, aki Papp Imréné, valamint az Év nyomdai nívódíjasát, aki Barsi Mariann lett..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában